Telefoonnummer

024 - 2340789

Email

info@aircovin.nl

Openingstijden

werkdagen van 9:00 uur tot 16:30 uur

Onderhoud is een vereiste van een goed werkend aircosysteem, tevens behoudt u de garantie als u uw systeem laat onderhouden door AircoVin.

Tijdens het onderhoud verrichten wij de volgende werkzaamheden:

√ Controleren het systeem op eventuele lekkages

√ Reinigen van de binnenunit, zodat er geen schimmel ontstaat.

√ Controleren en reinigen van de condens afvoerslang, zodat er geen condens lekkages en schimmels kunnen ontstaan.

√ Reinigen van de buitenunit, zodat er de juiste luchthoeveelheid door de lamellen stroomt.

√ Vervangen van de batterijen van de afstandsbediening.

√ Controleren van de isolatie bij de buitenunit en zo nodig vervangen van de isolatie. Anders treedt er energieverlies op.

Onderhoudscontract van 5 jaar (garantie periode):

Na installatie kunt u aangeven of u jaarlijks onderhoud wilt. Wij nemen dan jaarlijks contact met u op en zullen het onderhoud in de periode tussen 1 oktober en 1 maart uitvoeren. De kosten voor het onderhoud van een binnen- en buitenunit bedraagt € 100,- incl. btw. Elke extra binnenunit kost u
€ 50,- incl. btw. De kosten voor het onderhoud zal ook op de offerte vermeld worden, zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Geen Onderhoudscontract:

U hoeft uiteraard geen onderhoudscontract aan te gaan. U neemt dan zelf contact met ons op wanneer u dat wilt. Wij plannen dan een afspraak met u in, in de periode tussen 1 oktober en 1 maart zal het onderhoud uitgevoerd worden. De kosten voor het onderhoud van een binnen- en buitenunit bedraagt dan € 125,- incl. btw. Elke extra binnenunit kost u € 65,- incl. btw.

Mocht u vragen hebben m.b.t. het onderhoud, dan kunt u contact opnemen met ons op: 024 – 2340789 of per email info@aircovin.nl